Over ons

Alle informatie die u nodig hebt

De service van LAVORO ESPRESSO SERVICE is veelzijdig. Het begint bij de installatie van bijna alle halfautomaten (piston), waaronder Kees van der Westen, La Marzocco, Wega, Vibiemme, Gime, Fiorenzato, la Cimbali, Faema en Iberital.

Wij zorgen voor de perfecte afstelling van de espressomachine en de grinder(molen) in combinatie met de mooiste koffiebonen. Onderhoud is natuurlijk essentieel voor uw espressomachine en wij bieden u graag een gepast contract aan. Dit vergroot de levensduur van uw espressomachine.

Ons bedrijf

Lavoro Espresso Service is gevestigd in Den Haag. Wij leveren service voor koffiemachines in heel Nederland sinds 2018. Onze diensten zijn veelzijdig en wij specialiseren ons in installatie, preventief onderhoud, reparatie en verkoop van machines voor de Horeca. Onderscheidend zijn onze 24/7 bereikbaarheid, passie voor koffie en scherpe tarieven.

Sinds onze start hebben wij veel ondernemers kunnen helpen en wij helpen u ook graag verder. Ook voor adviezen staan wij voor u klaar. Naast de verkoop van onze merken voeren wij ook onderhoud en reparaties uit op een tal van andere merken.

Adres: Henricuskade 99, 2497 NB Den Haag

tel : 070-2230234

Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Onze Hoge Kwaliteit Merken:

Koffiemachine
Koffiemachine
Koffiemachine